Inter i Argentina för att bevaka Dybala

Inter i Argentina för att bevaka Dybala
February 15, 2012 11:43
( )

Inter är på uppdrag i Argentina. I måndags skickade klubben två representanter för att kolla på matchen mellan Instituto de Cordoba och Aldosiv. I matchen kommer Paul Dybala, spelaren som Zanetti rekommenderat, att spela. Den begåvade talangen (född 1993) väntar bara på att hans klubb ger honom tillåtelsen att lämna laget för att senare flyga till Italien och bära Intertröjan.

Inter är på uppdrag i Argentina. I måndags skickade klubben två representanter för att kolla på matchen mellan Instituto de Cordoba och Aldosiv. I matchen kommer Paul Dybala, spelaren som Zanetti rekommenderat, att spela. Den begåvade talangen (född 1993) väntar bara på att hans klubb ger honom tillåtelsen att lämna laget för att senare flyga till Italien och bära Intertröjan.

Olof Svensson
By Olof Svensson