Ranieri: “Jag håller inte med Conte”

Ranieri: “Jag håller inte med Conte”
February 16, 2012 11:51
( )

Vi måste använda alla negativa upplevelser till något positivt. Detta har varit en konstig säsong för Inter med toppar och dalar, men det är tydligt vad jag vill ha och det är kontinuitet: gör oss, våra fans och vår president. Vi granskas hela tiden inklusive jag själv: min motivation, om jag vill stanna kvar här så är det för att ge allt,… och detsamma gäller spelarna. Vi måste visa alla vad vi gör för att förbättra oss. Även i vinnande cykler har man mellan säsonger.” Sedan fick Ranieri frågan ang Guardiolas svarblåa halsduk och han svarade humoristiskt: “Jag såg inte hans halsduk, var det någon som gav den till honom? Tog han på sig den själv? Ingenting stör mig det minsta, jag är 60 år gammal vad tror du skulle kunna irritera mig…” log Ranieri. Sedan fick han frågan angående Antonio Conte kommentarer efter gårdagens match mot Parma:
“Fråga mig inte det, om dom (domarna) är rädda för Juventus då måste de vara livrädda för Inter. Efter Novara sa jag ingenting…I år har de begått många misstag under våra matcher. Jag accepterar besluten. Det viktigaste är att domarna och domarcheferna inte påverkas av dom som skriker högst” avslutade Ranieri den här diskussionen med.

Vi måste använda alla negativa upplevelser till något positivt. Detta har varit en konstig säsong för Inter med toppar och dalar, men det är tydligt vad jag vill ha och det är kontinuitet: gör oss, våra fans och vår president. Vi granskas hela tiden inklusive jag själv: min motivation, om jag vill stanna kvar här så är det för att ge allt,… och detsamma gäller spelarna. Vi måste visa alla vad vi gör för att förbättra oss. Även i vinnande cykler har man mellan säsonger.” Sedan fick Ranieri frågan ang Guardiolas svarblåa halsduk och han svarade humoristiskt: “Jag såg inte hans halsduk, var det någon som gav den till honom? Tog han på sig den själv? Ingenting stör mig det minsta, jag är 60 år gammal vad tror du skulle kunna irritera mig…” log Ranieri. Sedan fick han frågan angående Antonio Conte kommentarer efter gårdagens match mot Parma:
“Fråga mig inte det, om dom (domarna) är rädda för Juventus då måste de vara livrädda för Inter. Efter Novara sa jag ingenting…I år har de begått många misstag under våra matcher. Jag accepterar besluten. Det viktigaste är att domarna och domarcheferna inte påverkas av dom som skriker högst” avslutade Ranieri den här diskussionen med.

Editorial Staff
By Editorial Staff