Di Marzio: “Inter kommer inte att sälja Obi. Och Lavezzi..”

April 30, 2012 19:38
( )

Gianluca Di Mazio pratade på Sky Sport 24  om Inter och Ezequiel Lavezzi, här kan ni läsa hans ord: “De Laurentis väntar bara på att någon ska betala Lavezzis klausul (30 miljoner euro) för att sälja. Inter vill istället byta med Goran Pandev så att Lavezzis kostnad minskar med 7-8 miljoner euro, plus en ung spelare så att kostnaden kan minska med 3-4 miljoner till. Obi kommer inte att lämna Inter, en spelare som kan lämna är istället Faraoni -forstätter Di Marzio- flera lag i England som Manchester City och Chelsea har visat intresse för Lavezzi. När det gäller Pandev så kommer inte Napoli att kunna betala hela hans lön och det är ett problem, men det är Inter som ska ta första steget” säger Di Marzio.

Editorial Staff
By Editorial Staff