Efter ett par dagar utan uppdatering så kommer nu en trevlig artikel för er att läsa. Vi kom till Milano igår efter att ha varit i Parma för att möta upp de personer ifrån supporterföreningen Interisti Svedesi som hade bestämt sig för att följa med på vår officiella medlemsresa. Efter den här dagen tror jag inte det finns någon som ångrar sig och varför ska jag berätta nu.

Vi vaknade tidigt för att ta bussen tillsammans med vår chaufför till Appiano Gentile där Inter tränar. Precis när vi kom fram så hade vi missat Javier Zanetti, Samuel och Maicon. Rätt synd eftersom att Zanetti sedan inte åkte ut men vi fick anledningar att le ändå. När vi stod och vänta så märkte vi rätt snabbt att spelarna inte skulle stanna när de var på väg in. Varför? Jo för att det är rätt saftiga böter som väntar om de kommer försent. Vaktens förslag var att vi skulle återkomma efter träningen. Vi hade då ett problem eftersom att bussen vi hade hyrt enbart var för två timmar, men likt mycket annat i Italien så räcker det med lite snack och lite gester för att sedan få saker och ting fixat. Busschauffören hade ändå inget annat för sig så han erbjöd sig att stanna kvar och hjälpa oss till halv 3. Något vi var mer än nöjda med!

Vi begav oss snabbt till restaurangen i närheten och åt en panino innan vi återvände. Efter hand började spelarna trilla in och den ena efter den andra tog sig också tid att stanna. En unik upplevelse för många av våra läsare och medlemmar som aldrig tidigare ens har varit nära att få träffa spelarna. Castelazzi, Ricky, Palombo, Ricky, Obi, Guarin, Nagatomo, Luc Castaignos och Sneijder stannade ett tag och gav autografer samt bilder. Men dagens uppmärksamhet gick till annat. Ivan Ramiro Cordoba tog sig tiden att stanna, skriva autografer och ta foton med alla. Något som inte händer allt för ofta. Sedan så stals showen av Ruben Sosa, den gamla Interlegenden besöker Appiano Gentile sedan ett längre tag tillbaka. De gamla gubbarna Nima och Danny har aldrig blivit så glada som då. Nima som stod för att ta bild med Stramaccioni skriker högt till fotograf Cihan: Kom hit för i helvete det är Ruben Sosa!!!

En bild och en autograf senare så kunde alla gå hem nöjda. Men den just nämnde Stramaccioni skulle ändå sno showen. Han stannade kanske en halvtimme för att snacka, skriva autografer och ta bilder med folk. Mister har verkligen mycket karisma och skämtade glatt med allt och alla. När jag gick fram till honom hade vi den här konversationen:

Sia: Mister, vi är här ifrån Sverige.
Strama: Det är inte för att ni gillar Ibra va?
Sia: Jag hatar Ibra! Strama: Bravo.
Sia: Jag hejar på Stramaccioni!
Resultatet blev det handslag ni ser nedan!

Bilranking:
1. Chivu: Bentley Continental
2. Cordoba: Cadillac Escalade
3. Sneijder: Land Rover

Fler bilder: