Över 500 artiklar är skrivna av mig. Sidan startades 21 Februari 2012 efter en smärtsam separation ifrån en sida som hade kapaciteten att bli den största utanför Italien. En separation som tog tid, lust och kraft ifrån oss. Men nu, 2217 artiklar senare. 882 likes på facebook, två medlemsresor med Interisti Svedesi och ett erkänt samarbete med Fcinternews senare  så står vi stolta och rakryggade. Om det var någon som tvivlade på det här gänget så borde det nu stå rätt klart vad vi står för. Hårt jobb och hög kvalitet.

Jag firar 500, samtidigt har Kujtim skrivit 600. Han är en snabb jävel Kujtim och en effektiv sådan. En som personifierar vad vi alla strävar efter att vara. Nämligen hårt jobbande och engagerade. Nima Tavallaey Roodsari som sliter frenetiskt bakom kulisserna, Giuseppe di Dato vår egna italienare. Hampus Kärki som tagit oss alla med storm och Danny Hansen ifrån det äldre gardet av Interisti som har en kunskap som inte många når upp till. Det är gänget som jag jobbar med och som jag är extremt stolt över att tillhöra.

För en säsong som det här när Inter inte har gett oss så mycket att glädja oss åt så kan vi vara stolta över att sprida det som fotbollsklubben F.C. Internazionale handlar om: Hjärta, heder och passion. I tuffa stunder. Efter förluster mot Novara. Efter 0-3 mot Bologna. Efter uttåg mot Marseille. Efter en bedrövlig förlust mot Roma. Slag som kan sänka den allra stoltaste Interista så har vi hållit huvudet högt med vetskapen att vi jobbar för något större än bara vårt egna välmående. Vi jobbar för er läsare.

Med den sida vi har så bidrar vi i allra största hand till att sprida nyheter om F.C. Internazionale. Något som är nödvändigt för att nya Interisti ska kunna födas i Sverige. Informationen om klubben ska alltid finnas där och vara så lättillgänglig som möjlig. Det är det här som driver oss, det här är ett av de större målen vi har och gör man det för klubben blir pengar och annat materialistiskt så oviktigt. Det är därför vi har levererat så mycket bra material trots att det ibland har varit deprimerande att sätta sig och skriva ihop något. Men det hade varit omöjligt om det inte vore för er- våra läsare.

När vi var som längst ned utan sida så följde ni våra skribenter. När vår första facebooksida togs bort så började vi om helt från scratch igen och ni följde oss. Med tiden har vi växt och aktiviteten på sidan är hög. Det här är vad som motiverar oss. För varje person som kommer fram på stan och säger att vi gör ett bra jobb, så växer motivationen ännu mer. För varje stort och brett leende som för första gången ser Meazza, föds ny styrka och motivation hos oss. För varje medlem som får skaka hand och träffa en spelare, växer motivationen för oss. För varje kommentar, även om vi inte alltid håller med varandra, växer motivationen.

Varför? För det visar att ni bryr er. Att ni lägger ned tid och att ni delar vår passion för klubben i våra hjärtan. Något som är väldigt viktigt för att få vår sida att fungera. Det gör mig stolt att Inter i Sverige är starkt. På så sätt menar jag att vi har kompetenta människor som representerar klubben på SempreInter och på Svenskafans. Vi har personer med säsongskort här och en supporterförening. Vi har personer som kan stå upp mot de röster som vill klubben illa. Vi anordnar matchträffar och många Interisti känner varandra på riktigt.

Låt oss ta ett exempel. Milan är idag en av de klubbar med snabbast växande supporterkrets i Sverige pga Ibra. Men hur många gånger ser vi dem anordna matchträffar och resor för att folk ska kunna lära känna varandra? Hur många av dem kan ens sådant? Inte alls många. Men för Inter i dagens Sverige är det tvärtom. Vill du ha hjälp med en resa eller hur du ska ta dig till Appiano? Som mest behöver du få fram en mailaddress. Behöver du restaurangtips i Milano? Exakt allt det här går att lösa och få information av pga att Inter i Sverige är representerade av starka, kompetenta och kunniga människor.

Det är en något att vara stolta över mina damer och herrar. För en säsong som den här när vi inte haft mycket att glädja oss på planen så finns det mycket att glädja sig för utanför. Med de här orden vill jag säga tack till alla som är inne och läser på vår sida hela tiden. Till alla som lämnar positiva och negativa kommentarer som triggar oss till förbättring. Håll den svartblåa fanan högt även när det är som tuffast. För även när laget förlorar är vi som supportrar vinnare varje dag. För vi håller på världens vackraste lag. Grazie!

Ps. håll utkik efter min årskrönika i dagarna
Ps 2. Vi ska absolut inte glömma vår designer Nermin Mesic och våra moviemakers Elvis Arslanovic och Axel Fridell. Utan er, inget oss.