Gds: Galatasaray med 10€ miljoner för Milito

June 29, 2012 13:24
( 12 ) Comment

Istanbulklubben Galatasaray är starkt intresserad av Inters Milito, som sägs vara orörbar.

Anfallarens agent Fernando Hidalgo och Inter har tidigare bekräftat att il Principe blir kvar i Milano, trots att turkarna är redo att erbjuda 10€ miljoner för spelarens signatur, skriver Gazzetta dello Sport.

Men vi har tidigare lärt oss av historien med Eto’o, att transferordet “osäljbar” inte existerar.

Källa: Gazzetta dello Sport

Kujtim Spahija
By Kujtim Spahija
 • mikael

  Håller med. tycker klart man ska sälja om man får 10, men behåll då Pazzini och visa att man satsar på honom får han har mycket att ge om han vet att han får starta.

 • Aqualaddy

  Jag säger sälj!

  Jag älskar Milito, men han är 33 år och kommer antagligen endast prestera ett år till. 10m och att man slipper hans feta lön är inte dumt samtidigt som att Moratti är medveten om att om Inters bästa anfallare går måste han ersättas. Vi kan inte

 • Jon

  Vi kommer inte få in en anfallare som håller inärheten av lika högklass som Milito för 10 miljoner Euro. Finns ingen anledning att sälja nu skulle man sålt skulle man gjort de direkt efter trippeln då hade man kunnat fått 25-30 miljoner euro för han då hade man kunnat diskutera de. Hade man fått 25-30 miljoner för han hade man kunnat köpa in tex Jovetic då skulle de kunna diskuteras nu är de inget annat än ren och sker idioti att sälja han, ska Pazzo eller Forlan göra våra mål hädanefter eller?

 • slö

  Säljer dom Milito är dom fan inte friska!!

 • arre86

  det finns nåt som heter hjärta och kärlek boys. milito ska lägga skorna på hyllan efter inter. tycker ni vi ska sälja zanetti också då om vi får ett byd på 10 millar där också???

  • Johan

   Förstår vad du menar arre86. Personligen räknar jag dock inte in Milito i den skalan som är osäljbara. Han har ju vart här en kort tid trots allt. Deki, Zanetti, Cambiasso, Cordoba (var) är för mig osäljbara. Om man har chans att sälja en 33 åring som är icke fanbärare så ska man sälja. Hur surt det än är.

   • Jon

    Milito är osäljbar pga hans kvaliter vi hittar ingen bättre anfallare än han för 10 miljoner Euro de finns inte. Deki borde inte vara osäljbar, personligen hade jag gett bort han för en mjukglassmaskin till Appiano typ.

    • Johan

     Tyvärr ibland måste man bortse från kvaliteter och istället titta på avkastning. Precis som Juventus gjorde 2001 när de sålde Zidane. Håller med dig Jon att det blir väldigt svårt att ersätta Milito om målsättningen är att gå plus minus noll.

     • Jon

      Du kan inte jämföra en Milito försäljning för 10 miljoner Euro med en Zidane försäljning som gav Juve 80 miljoner Euro, tillräckligt med pengar för att värva Buffon,Thuram och Nedved. Säljer vi Milito för 10 har man typ råd med John Guidetti eller Destro om man lägger på yttligare 5 miljoner Euro. Kommer ett bud på Sneijder på 40 miljoner Euro borde man sälja för då kan man hitta 2 ersättare för dom pengarna men 10 miljoner är inte en tillräckligt stor summa för att de ska vara värt att sälja en spelare som gjorde 24 mål och som höll jämn takt med Ronaldo och Messi när de gäller måsnitt under våren.

 • Sälj honom nu innan det blir för sent !

 • Interrrr

  Skulle aldrig sälja Milito för en sån struntsumma trotts att han är 32 minst 15€

 • Johan

  Sälj och satsa på nytt!