Officiellt: Inter och Lucio överens om att bryta kontraktet

June 29, 2012 18:54
( 6 ) Comment

Inter meddelar på sin officiella hemsida att klubben och Lucio gjort en ömsesidig vänlig överenskommelse om att bryta kontraktet.

Lucio hann spela 136 officiella matcher för Inters färger,  göra fem mål, vinna Scudetton, två italienska cuper, italienska supercupen, Champions League och VM för klubblag.

Vi på SempreInter tackar Lucio för tiden i Inter och önskar honom all lycka.

Källa: inter.it

Kujtim Spahija
By Kujtim Spahija
 • azpn

  Förstår mig verkligen inte på det här med att bryta kontrakt.. Är det bara i inter man inte lyckas sälja spelare eller? Visst, åldern talar emot att man ska kunna få bra betalt men dåligt/lite betalt är ju iaf betalt. Det är ju inte så att Lucio kommer lägga skorna på hyllan, för om så hade varit fallet förstår jag en brytning av kontraktet. Men nu kommer han ju troligen lämna för spel i en väletablerad klubb som garanterat hade kunnat betala en liten slant för en klass spelare som lucio.

  Sen så hoppas jag verkligen att Forlan stannar. Han är en fantastisk fotboll-spelare.

 • jr

  kommer man ändå kunna värva silvestre utan dom pengarna man hade räknat med från lucio då?

  • Jon

   Eftersom Lucio har 2 år kvar på kontraktet kommer man spara drygt 14 miljoner Euro på att släppa han enligt Sky sport 24. Dom pengarna kommer kunna användas till att hitta en ersättare, man får ju inga pengar direkt från försäljningen men man får utrymme i budgeten och de räcker för att ha råd med Silvestre som ryktas kosta 10 miljoner Euro eller något sånt, dessutom verkar Inter sitat i förhandlingar om att säga upp Forlans kontrakt med så de kan bli en bra Fredagskväll för oss Inter supportrar även om man kommer sakna Lucio efter hans spel under trippeln men iår har han varit bedrövlig. Hoppas dock itne han går till Juve, hade blivit rejält besviken på han då.

 • slö

  Det var ju ingen som la ett bra bud på honom , och man måste ju bli av med honom för att få in silvestre innan psg tar honom .

 • slö

  Kung Lucio ! Tycker fortfarande att man inte ska släppa honom men men

  Lycka till !! 🙁

 • Jeff

  Varför bryta kontraktet? Kunde man inte bara sälja spelaren och kanske tjäna en liten slant på det? Nu får ju han gå helt gratis,..