Il Mattino: Maicon kan gå till NapoliIl Mattino: Il Colosso to make Napoli-move

June 30, 2012 18:15
( )

Il Mattino släpper idag spännande nyheter. Enligt tidningen så ska Napolis tränare Walter Mazzarri ha gjort en direkt förfrågan till Inter om Douglas Maicon. Il Colosso ses av Napoli som ett perfekt kompliment till försvaret och att få mer tyngd i anfallet. Problemet för Napoli blir självklart, som för så många andra, Maicons lön. En lön som ligger runt fyra miljoner euro, något som är svårt att matcha för många klubbar.

Il Mattino drops interesting news today. According to the morning newspaper, Walter Mazzari have asked Inter directly about Douglas Maicon. The Napoli-coach believes that Il Colosso would be a perfect force for Napoli’s offensive play, as well as the defensive tactics. The problem is, however, the high salary that Maicon have in Inter, almost 4 million euro, which is hard to match for any club.

Editorial Staff
By Editorial Staff