Nytt namn till ytterbacksplatsen: Sebastian JungNew fullback on the table: Sebastian Jung

June 30, 2012 18:06
( )


SkySport rapporterar idag att den tyska klubben Eintracht Frankfurt pratar med Inter om sin ytterback på högerkanten, tjugotvå år gamle Sebastian Jung från Tyskland. Sky påstår att Eintracht ska vara villiga till en försäljning och att Inter håller på med ett övervägande av Jungs kvalitéer för att avgöra om han kan bli aktuell för en flytt till Milano. Ryktet säger också att Inter har första tjing på Jung om en flytt skulle bli aktuell.

Sky reports today of a new name for Inter to consider when they are looking to draft a new fullback. 22 year old German Sebastian Jung, who plays for Eintracht Frankfurt is on the table. According to Sky, Eintracht are willing to sell and when Inter have finished with the scouting and come to a conclusion, they will be the number one priority for Jung. Let’s wait and see.

 

Editorial Staff
By Editorial Staff