Massimo Moratti talade till väntande reportrar när de skulle lämna sitt kontor i centrala Milano.

 

Moratti, vi hör mycket prat om att köpa toppspelare, sedan så gick Philipe Coutinho ut och gjorde en fantastisk föreställning som höjde en del ögonbryn.

”Ja det är sant, jag såg det också. Han gjorde ett väldigt fint mål och spelade riktigt bra, men vi vet att Coutinho är bland de toppspelare. Som tur är så har vi han redan… [ler].”

Har du några kommentarer angående Lucio´s uttalande i och med att han sa att Juventus hade 30 ligatitlar, och att han skulle fira om han gjorde mål mot Inter?

” Kom igen nu, det var lite utav skådespeleri. Det låter inte som ett seriöst uttalande för mig…. [ler]. Nu när han är med i en annan klubb så är det klart att han vill göra de glada, eller rättare sagt ha blivit tillsagd att göra de glada på detta sättet.”

Den ”Presidenten” som Lucio tog hänsyn till var Agnelli och inte Moratti ?

” Det var ett skämt från Chivu, men ärligt jag har inte förlorat mycket sömn över detta … [ler]. “

President Enrico Preziosi sa att om han skulle sälja Mattia Destro så skulle han sälja han till Roma. Känns det som om du har dragits ut ur Destro jakten?

” Det är hemskt. Jag är verkligen förkrossad efter allt detta…. (ler).”

Om Lucas?

” Vi får se, men angående om det så finns det några seriösa auktioner på gång så…. Om Inter är i jakten? Ja det är vi. Men jag föredrar att se något göras rätt eller ingenting alls.”

Några nyheter om spelare som är påväg bort?

” Nej, inga nyheter. Men vi får se, det finns fortfarande tid.”

 

 

 

 

 

 

Källa: Inter.it