Inter har hört av sig angående Balzaretti

July 31, 2012 12:06
( 3 ) Comment


SportItalias Alfredo Pedulla informerar idag att Inter har frågat Palermo om Federico Balzaretti. Den italienske vänsterbacken gjorde en stark insats i EM och har fått många blickar på sig. Juventus, Milan, Lazio, Roma och Napoli är sen tidigare intresserad och nu ger sig alltså även Inter in i leken på allvar. Problemet för samtliga klubbar är att Balzaretti själv inte verkar vara så sugen på en flytt.

Editorial Staff
By Editorial Staff
  • Ralf

    30+ har gjort ett bra EM, men inte så värst mycket utöver de. Ingenting som motiverar en flytt till Inter. Köp ej!

  • Loch Ness

    Men skulle inte Inter föryngra? Balzaretti och föryngring klingar väl inte så väl med varandra samt att inte glömma bort Mudingayi. Visst kan man inte bara lira med unga talanger för då blir man ett nytt Arsenal, men kom igen.

  • jr

    Äntligen! Hoppas!