Slutet på en era. Julio Cesar tackar och säger farväl till Inter efter sju stora framgångsrika år.  Han är redo att flyga till England: Queen Park Rangers väntar på honom.

Innan affären kan betraktas som officiellt ville Julio Cesar säga farväl till Interfansen och familjen Moratti.

“Jag tackar presidenten Moratti för dessa sju år vi har tillbringat tillsammans, underbara år. Innan matchen mot Roma vill jag kliva in på planen och tacka alla supporterna på San Siro och omfamna laget. Det är något som jag önskar och jag tror att det är samma önskemål från deras sida också. 

Jag är ledsen att jag inte kunde delta på försäsongen, det är en konstig känsla för alla, och jag tror inte att presidenten kan förneka det.”

Om sitt nya äventyr och Queen Park Rangers:

“Naturligtvis, till en början kom det som en överaskning, men jag är glad för att ha fått den här möjligheten. Det hela började under semestern, då Inter talade om för mig att de skulle ge mig en lägre lön. Ingen spelare i min situation skulle acceptera det, men jag är ingen hycklare. Det var så denna tråkiga situation uppstod. Jag pratade med min agent och vi har tagit det här beslutet. Premier League ses runt om i världen och jag vill fortsätta spela med landslaget.”

Källa: fcinternews.it