Mercato LIVE: Ingen Vice-Milito och Juan Jesus blir kvar

August 31, 2012 14:50
( )

Här är artiklen där vi kommer bevaka sista dagen på mercaton med fokus på Inters aktioner på mercaton och för att värva en ny anfallare, en anfallare som ska funka som back-up till Diego Milito. Fortsätt komma tillbaka hit hela dagen för vi kommer uppdatera så fort något nytt inträffar.

19:00 Fönstret är stängt: Inter köper ingen vice-Milito och Juan Jesus blir kvar. 

16:28: En överraskning kan dyka upp om det inte blir Floccari för Inters del, skriver Sky Sport

16:23: OFFICIELLT: Inter meddelar att Maicon nu är en Manchester City-spelare.

16.08: Inter kan göra klart med Sergio Floccari i den sista minuten av transferfönstret, men Lotito vill inte ge upp så enkelt. Inter kan komma att betala en lånbetalning eller en direktbetalning för Floccari.

16:12: Floccaris agent Claudio Vigorelli intervjuades för några minuter sedan av kollegorna Fcinternews.it:

“Det finns inget nytt. Just nu blir Floccari kvar i klubben.”

14.53 : Schalke04 gör klart ett lån med Barcelona som tar Ibrahim Affelay till Tyskland med en köpoption. Så slutar även den segdragna transfersagan.

14.47: Fcinternews. it rapporterar nu att Palermo sagt blankt nej till Inter, så alltså ingen Abel Hernandez till Nerazzurri. Nu är det alltså bara Libor Kozak och Sergio Floccari som kvarstår.

14:13: Enligt Fcinternews.it går inte Luca Caldirola, mittback och född 1991 som Inter och Cesena deläger, till Siena utan blir istället kvar i  Cesena för spel i Serie B.

13.10: Fabio Quagliarella, som länge nämnts som Inters vice-Milito, kan flytta till Wolfsburg. Tyskarna sägs vara på plats i Milano för att diskutera spelaren med Juventus./Kujtim

13:00: Citys tränare Roberto Mancini kommenterar hans nya spelare Maicon, Javi Garcia och Nastasic.

“Vi har ytterligare 10-12 timmar innan vi kan kan stänga för dessa spelare. Vi behöver mer tid. Jag anser att laget kommer förbättras om vi gör klart med dessa spelare. De kommer till en annorlunda liga och behöver tid. Vi talar om en klasspelare i Maicon, eftersom han har erfarenhet.”/Kujtim

12:31: I Holland tar man upp ämnet Gregory Van der Wiel, försvarare i Ajax. Enligt Telegraaf, kan han ersätta Maicon. Andra källor, så som L”Equipe, säger att spelaren är mycket nära PSG./Kujtim

11:36: Enligt rapporter som Fcinternews.it tagit del av så vill Inter lägga ut 07€m(lån) för Floccari.

11:33: Sampdoria vill göra ett snabbt anfall och låna Sergio Floccari, men Lazio svarar med ett nej, enligt Sky Sport 24./Kujtim

11.30: Bologna försöker sig på Juan Jesus. Enligt Gazzetta.it vill de göra ett sista försök för att slutföra affären för försvararen./Kujtim

11: 29: Coutinho till Palermo och Hernandes till Inter? Högst osannolikt. Palermo har frågat efter Inters playmaker, som Inter vägrar släppa.

11: 20 Tuttosport tror på Abel Hernandez, man kan ju alltid hoppas att Inter fortsätter den uruguyanska trenden.

11:06: Nytt namn igen och rädd blir man. Nu på tapeten är det Hoffenhiems och Liverpools gamle holländare Ryan Babel som kan komma att spela för Nerazzurri nästa säsong.

11:01 Corriere dello Sport säger att om Inter satsar på Floccari så måste man först slå Bologna och Fiorentina som jobbar hårt för att värva anfallaren.

11:00 Nya namn kommer från Fcinternews.it inte bara är Borriello tillbaka på tapeten, men det pratas allt mer om John Guidetti och nu också Andrea Caracciolo från Genoa/Novara.

10: 50 Mediaset kommer med nyheter här. De fastställer att Inter har tagit steg ifrån Marco Borriello och att han inte längre är intressant istället kommer man satsa hårt på Libor Kozak eller Sergio Floccari, såvida man inte kan få loss John Guidetti från Manchester City.

10.35: Gazzetta della Sport tror också på en Laziospelare till Inter, men inte Floccari, utan Libor Kozak som fått smallt med speltid i Lazio och kan vara tillgänglig.

10.30: Corriere dello Sport bekräftar understående påstående, men påpekar också att Inter även jagar en mittfältare under de sista timmarna. Det kan bli hektiskt för Branca och Ausilio idag / Hampus

10.25: Sergio Floccari är fortfarande favorit för platsen. Det finns samtal mellan Inter och Lazio, men Lazio-coachen Petkovic är inte övertygad om att sälja. / Hampus

Editorial Staff
By Editorial Staff