Inter kommer med fyra raka bortasegrar

Inter kommer ikväll ut med fyra raka bortasegrar: Hajduk Split och Vaslui(3-0 och respektive 2-0 i Europa League), Pescara och Torino(3-0 och respektive 2-0 i Serie A).

Senast som Inter misslyckades med att vinna på bortaplan var 13 maj: en 3-1 förlust mot Lazio i Serie A.

Lyckas Inter vinna ikväll mot Chievo så betyder det att Inter vinner fem raka matcher på bortaplan, något som man inte gjort sedan perioden mellan december 2007-januari 2008.

Inter, hållit nollan i 360 minuter på bortaplan.

Sista bortamålet som Inter släppte in var den 13 maj i Serie A när man förlorade mot Lazio. Mauri gjorde Lazios tredje mål i den 90:e minuten. Sedan dess har man hållit nollan i hela fyra bortamatcher(Hajduk Split 3-0, Vaslui 2-0, Pescara 3-0 och Torino 2-0), totalt 360 minuter.

Inter, mållösa endast en gång mot Chievo.

Inter har alltid målat i sina 10 matcher på Stadio Bentegodi och gjort totalt 16 mål. Nerazzurri har bara misslyckats att göra mål en gång på 20 matcher, både i Veneto och Lombardy: den 14 mars 2004 i 0-0 matchen i Serie A. Resterande 19 matcherna har Inter totalt gjort 36mål.

Chievo, mållösa mot Inter på 278 minuter.

Chievos senaste officiella mål mot Inter kom den 21 november 2010 när man vann över Inter med 2-1.

300 Serie A matcher för Cassano

Spelar Antonio Cassano ikväll så skulle han göra sin 300:e Serie A match i sin karriär: Hans 299 spelade matcher har kommit med Bari, Roma, Sampdoria, Milan och Inter. Hans Serie A debut kom den 11 december 1999 i Lecce 1-0 Bari.

Samuels mål mot Chievo

Walter Adrian Samuel har gjort flest mål mot Chievo sedan tiden i Italien: 4 av sina 25 mål.

Stramaccionis första mot Chievo

Ikväll möter Stramaccioni Chievo för första gången.

Första tränarmötet

Samtidigt möts Andrea Stramaccioni och Domenico Di Carlo för första gången.

Di Carlo vs Inter

Di Carlo möter Inter för 10:e gången. Tränaren jagar fortfarande sin första seger. Ställningen är just nu 7 segrar för Inter och 2 oavgjorda. Inter har under dessa 9 matcher gjort 20 mål.

Källa: inter.it