Walter Gargano närvarade, liksom hans landsman Pereira, på Fundacion Pupis välgörenhetstillställning under kvällen. I en intervju med Sky Sport 24 började han med att prata om segern mot Chievo:

“Igår fick vi ett värdefullt resultat, nu går det som det ska.”

Omöjligt att inte prata om Zanetti:

“Kaptenen gör fantastiska saker med denna stiftelse. Jag trivs mycket bra med honom och alla andra i Inter. Jag kan inte gör annat än att tacka laget, klubben och till alla för att det fungerar så bra.”

Om avsaknaden av vinster på hemmaplan:

“Den situationen vi befinner oss i när det gäller hemma- och bortaspelet har jag aldrig varit med om. Nu vill vi börja vinna och hoppas kunna göra det redan på söndag mot Fiorentina.”

Några ord om Napoli:

“Jag är glad att de finns i toppen av tabellen, de är mina gamla lagkamrater och familj. Jag har en bra relation med alla i laget. I Milano trivs jag verkligen bra, min fru och jag håller på att anpassa oss till en vacker stad som vi kommer att behöva lära känna bättre.”

Även Gargano skrattar åt Pereiras frisyr:

“Pereira måste absolut klippa sig, alla säger det till honom i omklädningsrummet! Men det är bra som det är, bra för honom.”

Om derbyt:

“För tillfället tänker vi inte på det men det kommer säkerligen att bli ett vackert ögonblick. Självklart vill vi vinna det. Först tänker vi dock på söndagen, då det är Fiorentina och vi vill vinna.”

Slutligen ett leende tillägnat Cassano:

“Han är en tokstolle, han är aldrig tyst, pratar hela tiden… En person som honom är alltid fint att ha i laget. Om han överraskat mig på planen? Jag har mött honom och vet vad han kan. Han behöver dock fortfarande komma i form, det säger även han själv. Hans tid för att spela i alla matcher kommer. Jag hoppas att han snart kommer att vara 100%”

Källa: fcinternews.it