Primaveran fortsätter vinna. Garritano sänker Varese efter assist från Olsen

September 29, 2012 17:05
( )

Efter vinsten i NextGenSeries mot Dortmund så var det återigen dags för seriespel för Bernazzanis primaveralag. En tuff bortamatch mot Varese var det som väntade. Inter tog ledningen tidigt i andra halvlek efter att stortalangen Garritano(undertecknads favorit) gav Inter ledning, det här efter en assist från den nya dansken Olsen. Olsen fortsätter imponera och fortsätter han såhär kan han vara aktuell för a-lagsspel med tanke på hur mittfältssituationen ser ut. Inter tvingades sedan spela med 10 man efter att Belloni fått ett direkt rött kort i 73e minuten, men som vi är vana med så viker inte det här laget ned sig utan de spelar och agerar som mästare och tog till slut med sig tre poäng hem till Milano. Inter har nu fem segrar på de fem inledande matcherna i primaveraserien och toppar därmed tabellen.

Editorial Staff
By Editorial Staff