Åh herregud, ibland blir man mörkrĂ€dd av att titta pĂ„ Inter. Idag var sannerligen en sĂ„dan dag. Inter kĂ€ndes idag ungefĂ€r lika slipade som en 30-Ă„r gammal Morakniv. Misskommunikationen mellan Ranocchia och Walter Samuel som leder till att Ranocchia nickar ner bollen pĂ„ sin egen fot och ger gamle Gianni Munari en chans som inte ens finns med i vederbörandes vĂ„taste drömmar. Inter sliter och lider
 sedan kommer en kontring och resten Ă€r, som man sĂ€ger, historia.

Kallduschen kom fort för Inter hemma i regnet pÄ Meazza nÀr Andrea Ranocchia totalt tappar kontroll pÄ sin gÀngliga kropp och droppar bollen tvÄ decimeter frÄn mÄlet till Gianni Munari, mannen som verkar ha hittat rÀtt i Sampdoria. För bra för Lecce, för dÄlig för Fiorentina. 1-0 till Sampdoria under ett tidigt stadium och det gamla hemmaspöket blÄser genom Meazzas lÀktare.

Inter gör dock inte en dĂ„lig match. Det Ă€r faktiskt en ganska övertygande uppvisning. Framför allt av Inters mittfĂ€lt som lyfter laget nĂ€r anfallet inte riktigt fungerade i början. DĂ„ syftar jag mest pĂ„ Rodrigo Palacio och Antonio Cassano som bevisligen behövde en halvlek pĂ„ sig för att hitta in i matchen. NĂ€r dessa tvĂ„ herrar dĂ€remot kommer till rĂ€tta, har flyt med bollen och hittar varandra sĂ„ Ă€r Inters trident i toppen en av ligans farligaste anfall, om inte det farligaste. Idag bevisar Inter att man kan ha otur och oskĂ€rpa under en kvĂ€ll, men klass Ă€r permanent och man tar tre pinnar pĂ„ Ă€kta italienskt vis med inte ett dugg mer Ă€n vad som krĂ€vdes. Jag Ă€lskar verkligen Serie A, jag Ă€lskar verkligen italiensk fotboll. Alltid vackert i vartenda moment och det Ă€r aldrig glassigt eller överdrivet. Taktikernas hemland och slughetens hus. Åh, det Ă€r nĂ„got av klimax just nu.

Gabi Mudingayi gjorde en riktigt fin halvlek och var nog en av första halvleks mest framstÄende spelare, som inte bara var det kraftfulla monstret pÄ mitten utan ocksÄ kunde klappa ivÀg ett par riktigt bra passningar. Han spelar för Inter som lag och det Àr det som imponerar mig mest idag. Inte Cassanos tvÄ assists, inte Militos straff eller Palacio iskalla avslut i Romeos bortre stolprot, inget av det. Hur Inter jobbar som lag och hur alla krigar för varandra Àr det som jag tar med mig och jag tror att det Àr nÄgot som vi kommer vinna mÄnga poÀng genom i framtiden.

En sista hyllning till Fredy Guarin som jag verkligen tyckte förtjĂ€nade sitt mĂ„l och hans vrĂ„l som hördes hela vĂ€gen frĂ„n San Siro-omrĂ„det till Appiano.  Att sedan Eder gör Sampdorias andra mĂ„l gör ocksĂ„ ”Il Guaro:s” mĂ„l till en sann matchvinnare och det Ă€r han vĂ€rd. Han har inte varit den bĂ€sta i Inter, lĂ„ngt ifrĂ„n. Men han har slitit som vilket annat av vĂ„ra lejon och att fĂ„ signerar genrepet inför Juventus-matchen med ett mĂ„l, tror jag kommer göra Fredy Guarin mycket gott.

PÄ lördag Àr det dags för match mot Juventus och jag sÀger bara, om vi inte kan slÄ dem nu, sÄ kan vi inte slÄ dem. Mot Juventus Stadium, mot tre poÀng och mot förnedring för varenda jÀvla Juventini som nÄgonsin pissat pÄ oss.
FINO ALLA FINE – JUVENTUS MERDA!