Kontakt med Liverpool rörande SneijderContact with Liverpool concerning Wesley

December 30, 2012 11:10
( )


Wesley Sneijders framtid kan ligga i England. Enligt Gazzetta della Sport så har Liverpool kontaktat Sneijder och startar ryktet om en Liverpoolflytt för Sneijder. Engelsmännen ska vara villiga att betala 10 miljoner euro för Sneijder samtidigt som Wesley själv sagt nyligen att “det är bäst att jag lämnar, det är den bästa lösningen för alla.”

Problemet kvarstår dock, Sneijders lön på 6 miljoner euro netto. Detta drar ner tempot på förhandlingarna, men Liverpool är seriöst intresserade.
The future of Wesley Sneijder could be in England. This was revealed on the front page of La Gazzetta dello Sport, which launches a rumor about a proposal coming to Wesley from Liverpool.
“There has been contact between the Reds and Wesley Sneijder, the Englishmen would be ready to pay 10 million,” it’s said in the newspaper. Sneijder himself claimed a few days ago to be “ready to leave Inter, because it is the best solution for everyone.”
However it remains to be considered, a significant node. Almost always the same, the salary of 6 million after taxes per season. This slows Liverpool down, but they’re ready to pay 10 million to Inter.

Editorial Staff
By Editorial Staff