CdS: Ett helt lag har lämnat Inter på ett år!CdS: A whole team has left Inter in a year!

December 31, 2012 12:24
( 4 ) Comment

18…
18 spelare beräknas Inter ha gjort sig av med när årets januarifönstret stänger. Här är listan av alla spelare som fått lämna Inter under det senaste året.

Julio Cesar (nu i QPR). Maicon (till City). Jonathan (väntas lämna). Faraoni (Udinese) Lucio (först Juventus, nu i Brasilien). Silvestre (väntas lämna). Cordoba (la skorna på hyllan, nu är han team manager i Inter).Palombo. Poli. Thiago Motta (PSG).Muntari (Milan).Diego Forlan (Internacional). Pandev (Napoli). Sneijder (väntas lämna inom kort), Zarate (Lazio). Ricky Alvarez (väntas lämna). Pazzini (såld till Milan). Castaignos (återvände till Holland och Twente).

18…
When this transferwindow closes in the end of January, Inter are expected to have gotten rid of nothing less than 18 players within a year.

Here is the list:
In goal, of course, Julio Cesar (now at QPR). Maicon on the right (to City) with the replacement Jonathan (expected to leave). Faraoni (Udinese) from Inter’s left position. Central defender, Lucio (terminated his contract with Juventus, now in Brazil) and Silvestre (expected to leave) with the alternative Cordoba (retired from football, now team manager in Inter). In the middle there were the two Sampdoria players that went back after the loan, Palombo and Poli. Thiago Motta (PSG) and Muntari (Milan). Among the strikers, Diego Forlan (Internacional) or Pandev (Napoli) with Sneijder (expected to leave within day), Zarate (Lazio) and Ricky Alvarez (Also expected to leave). Pazzini (sold to Milan) and finally Castaignos (returned to Holland and the club Twente)

Editorial Staff
By Editorial Staff
 • aali

  Lorenzo Cristieg elr vad han heter, lämnade på lån också väl 🙂

 • Bzhar

  vill ha tillbaka pandev och Faraoni bara .

 • Sebastian

  Rätt bra namn…

 • totoro

  Tyvärr är detta resultatet av mindre bra värvningar av Inter.

  Ex. Jonathan, Silvestre, Forlan (bra spelare men är +30), Zarate, Alvarez och det här är endast under de senaste 2 åren. Och nu kommer Rocchi in som är +35? Varför värvär man så många spelare som är +30 när man pratar om föryngring odh varför värvar man mediokra spelare? Inter påminner om Liverpool.

  Inter måste lära sig att värva som Arsenal, Udinese, Lazio och Porto.