Lucas Mouras agent förklarar varför Lucas inte valde InterLucas Moura’s agent explains why Lucas didn’t choose Inter

December 31, 2012 12:07
( )


Lucas Mouras agent, Walter Ribeiro (även agent för Neymar, med flera) förklarade igår för Fcinternews.it varför Lucas inte hamnade i Inter under sommaren.

“Italien har förlorat sin trovärdighet och prestige med skandalen från 2006 och nuvarande betting-skandal. Alla pengar finns i England, Spanien och i PSG. Jag fick ett bud från Inter i somras värt 25 miljoner euro, som skulle utbetalas i flera omgångar. Då hade redan Manchester United lagt ett bud på 36 miljoner euro, som PSG sen toppade med sina 45 miljoner.”
Lucas Moura’s agent Wagner Ribeiro (agent for both Lucas and Neymar, amongst others) explained to Fcinternews.it yesterday why his client didn’t choose to go to Inter last summer.

“The problem is that nobody wants to invest in Italy. Italians have lost credibility after the scandals of 2006 and the recent betting. All the money is in England, Spain, Germany or PSG – said Wagner Ribeiro. “I received a proposal from Inter last summer for Lucas, worth 25 million euro, payable in several installments. During the same period, Manchester United had proposed € 36 million, then PSG came with 45 million euro, “said Ribeiro.

Editorial Staff
By Editorial Staff