Repubblica: Inter tvivlar på Meireles disciplinRepubblica: Inter doubts Meireles discipline

December 31, 2012 12:33
( )


La Repubblica kommer med nyheter om Raul Meireles. Det är klart att portugisen vill lämna Turkiet och att han erbjudits Inter. Inter överväger nu om Meireles är en bra värvning på grund av hans tidigare disciplinära problem på planen. Detta kan bli ett problem för Inter, framför allt då man verkar vara det enda laget i ligan som får avstängningar för dåligt uppförande.
La Repubblica are adding new details to the future of Raul Meireles. The Portuguese midfielder wants to leave Turkey, and has been proposed to Inter. Now the Nerazzurri management is evaluating the situation, because the player earlier have shown indiscipline on the pitch. This could be a problem for Inter. Especcially as they seem to be the only team in the league to get suspensions for bad behavior.


Editorial Staff
By Editorial Staff