Rocchi klar för Inter, siffror och detaljerRocchi-Inter: Done deal and all the details

December 31, 2012 02:50
( 9 ) Comment

Tommaso Rocchi är i princip klar för Inter. Anfallaren är redo att åka till Milano och läkarundersökningen är inplanerad till tisdag.  På så sätt får Stramaccioni sin vice-Milito lagom till säsongens återuppstart. Inter betalar ca 400 000 euro för spelaren och Rocchi kommer tjäna 800 000 euro på sina sex månader i Inter.

Källa: Fcinternews.it

Tommaso Rocchi to Inter is almost a done deal. The striker is ready to go to Milan on tuesday to finish his medicals. The same day he’ll sign a contract worth 800 000 euros for six months. Lazio will receive 400 000 euros from Inter and in this way Stramaccioni will have his vice-Milito available at the season restart the 2nd of January.

Source: Fcinternews.it

Editorial Staff
By Editorial Staff
 • Mikael

  kommer vara nyttig under våren, är ingen dålig spelare. Hoppas sen i sommar att Milito säljs ser gärna då Bobadilla från Youngs Boys som ett bra köp kryddat med typ Cissé eller Ba från newcastle alt. inte så möjligt men drömmen är Cavani eller Falcao men ingen av de känns rimliga då måste nog både Sneijder, Milito, Stankovic, Chivu bort för att ge utrymme i lön och övergång.

 • inter

  Vilket skämt. Vi kan verkligen glömma CL nu..

 • ogge

  Alla har väl varit överens om att det behövs en vice-Milito? Får vi nu en etablerad spelare för totalt 10 miljoner ska vi väl vara nöjda? Jag har börjat få en känsla av att han kommer vara nyttig. Det är många äldre italienska anfallare som fått en nytändning i slutet av karriären. Det är också ett tecken på att Inter planerar för framtiden, hur konstigt det än låter. Ge Milito ett halvår till för att bevisa att han är värd den lönen. Lyckas han inte, får han lämna i sommar och vi har möjlighet att värva en klassanfallare för den lönekostnaden. Bättre det än att värva en halvdan 25-åring med ett fyraårskontrakt och hög lön.

 • totoro

  Onödig värvning

 • jonathan

  Jo för Balotelli är spelaren att luta sig emot. Han kommer att gå till Milan förövrigt.

 • Interista1

  Ingen CL nästa år heller…. 🙁

  Hoppas de satsar i mitten åtminståne… En bra mittfältare är ett måste nu!

 • callo

  det är nog en tillfällig lösning därav 6 månaders kontrakt. Rocchi suger inte heller en striker och bra i luftrummet.

 • baba

  shit då kunde ju jag lika gärna va vice milito

 • MarioBalotello#45

  Bra värvning, gillar Rocchi, kämpe å bra avslutare, kommer bli nyttig, presterar han borde han få förlängt även över nästa säsong, då ut med milito i juni å in med balotelli så får han bli vice-balo. Sen så borde vi ta in meireles och rolando i januari, då har vi gjort de bra!