Boban: “Kovacic is a huge talent, better than me”Boban: “Kovacic är en enorm talang, bättre än mig”

January 31, 2013 17:07
( )

Boban
Zvonimir Boban, the old Dynamo and Milan-midfielder, considered one of Croatia’s finest players of all time, spoke today about Inter’s new draft Mateo Kovacic.

“He is an enourmous talent, with qualities way above mine and a huge proffessionalism in his play, certainly for his age. He is an all-around talent that can grow to be a world class player. I didn’t know anything untill this morning, a great suprise and Inter has done very well in signing Kovacic.”Boban
Zvonimir Boban, tidigare mittfältare i Zagreb och Milan, en gång ansedd som en av Kroatiens mest framstående spelare, uttalade sig idag till Sky om Inters kontrakterande av Kovacic.

“Han har enorm talang och kvalitéer som går långt över mina egna. Han visar prov på en otrolig mognad i sitt spel, framför för sin ålder. Han har potential för att bli en av världens bästa. Jag visste inget om övergången förrän imorse. Inter har gjort ett väldigt bra jobb.”

Editorial Staff
By Editorial Staff