Mondo Nerazzurro: Mercatospecial!

January 31, 2013 16:00
( )

605PodcastSemreInter_NY

Dagens Mondo Nerazzurro är helt vigt åt mercaton. Nima, Danny och Sia analyserar och betygsätter Inter’s nyförvärv, diskuterar Branca’s position i Inter, svarar på läsarfrågor och mycket mer.

RSS-länk: http://mondonerazzurropod.podomatic.com/rss2.xml

Mondo Nerazzurro är SempreInter.coms egna podcast-radio. Det ni hör här handlar till 100% om Inter. Vi vill klargöra på förhand att saker som sägs i detta program inte är personligt riktat mot någon av våra läsare eller mot någon annan. Vi mottager gärna er konstruktiva kritik och ber på förhand om ursäkt ifall någon skulle ta illa vid sig från vad som sägs i vårt program. Ta det ni hör med en nypa salt och luta er tillbaka och följ med ner i den blåsvarta världen: Mondo Nerazzurro!

Nima Tavallaey Roodsari
By Nima Tavallaey Roodsari