BREAKING: “Inter have made an offer for Ruben Botta”BREAKING: Inter har lagt ett bud på Ruben Botta

February 28, 2013 20:52
( )

di marzio 650

 

Inter want Rubent Botta. Gianluca di Marzio reports on his blog that a meeting was held yesterday between Inter and the agents of the player at a hotel in Milan. Ruben Botta is an Argentinian wing player who’s born 1990 and is perfect for a 4-3-3 formation. Inter came with an offer to the player and more will happen the coming days. It’s the first official meeting between the parts and Inter will try to finish the deal soon because there’s a lot of competition for the player. A lot of clubs want him since his contract expires in june and this means he’ll leave his club at the cost of zero in summer. Roma and Juventus want him as well, Inters attack has begun and we’ll see if it’s enough to get the player who’s currently representing Tigre.di marzio 650

Inter vill ha Ruben Botta. Gianluca di Marzio skriver på sin blogg att det under gårdagen hölls ett möte på ett hotell i Milano mellan Inter och spelarens agenter. Ruben Botta är en argentinsk ytter som är född 1990, en perfekt spelare för ett 4-3-3. Inter kom med ett bud till spelaren och det kommer hända mer de kommande dagarna. Det är det första officiella mötet mellan parterna och Inter kommer att försöka avsluta affären så snabbt som möjligt på grund av konkurrensen. Spelaren är eftertraktad eftersom att hans kontrakt går ut i juni och att han således kommer komma gratis. Även Roma och Juventus vill ha spelaren, men Inters attack har börjat och det återstår att se om det räcker för att knyta till sig spelaren som för närvarande representerar Tigre.

Editorial Staff
By Editorial Staff