Four Inter players risk suspension if they’re bookedFyra Interspelare riskerar avstängning vid gult kort

February 28, 2013 14:44
( )

palacio graaande rodrigo nima pesce di merda

 

Four Inter players risk to miss the game against Bologna if they’re booked against Catania. The players are Cambiasso, Handanovic, Palacio and Juan. Thinking about the situation in attack and defense, it’d be the worst possible scenario for Inter if they were booked. This of course goes for Handanovic and Cambiasso as well, but the goalkeeper shouldn’t have to take a card and Cambiasso could be replaced by other players.palacio graaande rodrigo nima pesce di merda

Fyra Interspelare riskerar att missa matchen mot Bologna om de drar på sig ett gult kort mot Catania. Det handlar om Cambiasso, Handanovic, Palacio och Juan. Med tanke på nödsituationen i försvar och anfall så vore det värst om de två sistnämnda blev varnade. Det gäller så klart Handanovic och Cambiasso också, men målvakten borde kunna hålla sig från att dra på sig ett kort och på Cambiassos position finns det ersättare.

Editorial Staff
By Editorial Staff