Lukaku is the full-back of the future. Inter interestedLukaku är framtidens ytterback. Inter är intresserade

February 28, 2013 16:13
( )

Jordan Lukaku
Jordan Lukaku, the young brother of Chelsea’s striker from Belgium, have preformed very good in the Viareggio Tornament for Anderlecht. Now many of the Italian top clubs are on the hunt for the left full-back. Inter, Napoli, Milan, Roma and Juventus are all interested in Jordan Lukaku. This according to the Corriere della Sera.Jordan Lukaku
Under Viareggio-turneringen slog Jordan Lukaku, bror till Chelseas belgiske anfallare igenom ordentligt. Lukaku spelar som ytterback och hans prestationer har väckt intresse hos flera italienska lag, såsom Inter, Napoli, Milan, Juventus och Roma. Detta enligt Corriere della Sera.

Editorial Staff
By Editorial Staff