Nagatomo tries to come back for the Juventus gameNagatomo försöker komma tillbaka mot Juventus

February 28, 2013 15:15
( )

Nagatomo

Yuto Nagatomo will miss about a month of play for Inter which means he’ll be out against Tottenham in the Europa League and the league games against Catania, Bologna and Sampdoria. Yuto will try to come back for the game against Juventus 30th of mars and for those of you who’ve forgotten, lets take a walk down memory lane to Juventus Stadium:

Nagatomo

Yuto Nagatomo kommer vara borta i ungefär en månad vilket gör att han missar matcherna mot Tottenham i Europa League, samt ligamatcher mot Catania, Bologna och Sampdoria. Yuto kommer försöka komma tillbaka till matchen mot Juventus den 30e mars och för er som har glömt så kan vi ta en kortare nostalgitripp till Juventus Stadium:

Editorial Staff
By Editorial Staff