CdS: Branca and Strama stays. Combi leaves?CdS: Branca och Strama stannar. Combi får gå?

March 30, 2013 11:20
( )

Stramaccioni Salme
In today’s Corriere dello Sport you can read about three persons in the administational part of Inter. Andrea Stramaccioni, Marco Branca and Franco Combi. According to the Corriere dello Sport, Marco Branca and Andrea Stramaccioni are likely to stay in the club, meanwhile Franco Combi, the head of medicine could be the one that will leave Inter, this because of the many injuries and the player’s inability to recover fully. Stramaccioni Salme
I dagens Corriere dello Sport kan man läsa om tre män på administrativa roller i Inter. Andrea Stramaccioni, Marco Branca och Franco Combi. Enligt Corriere dello Sport så sitter Branca och Stramaccioni ganska säkert och lär bli kvar även nästa säsong. Däremot blir det allt med troligt att chefsläkaren Franco Combi får lämna Inter. Detta på grund av många skador och spelarnas dåliga återhämtning efter skadorna.

Editorial Staff
By Editorial Staff