CdS: Moratti demands three pointsCdS: Moratti kräver tre poäng

March 30, 2013 11:25
( )

moratti-stramaccioni
Massimo Moratti were seen at Pinetina yesterday where he had dinner together with the team and Andrea Stramaccioni, somewhere around 8 o’clock. Corriere dello Sport reports that Moratti had a long talk with Stramaccioni where he explaied that he, just like the Inter-supporters, demands three points from today’s game against archrivals Juventus. moratti-stramaccioni
Massimo Moratti sågs igår vid Pinetina där han åt middag tillsammans med spelarna och Andrea Stramaccioni, någon gång vid 8-tiden på kvällen. Corriere dello Sport rapporterar att Moratti hade ett långt samtal med Stramaccioni där han förklarade att han, likväl som Interfansen, kräver tre poäng i morgondagens match mot Juventus.

Editorial Staff
By Editorial Staff