Three or four men in defense? It all depends on SamuelTre- eller fyrbackslinje? Allt hänger på Samuel

March 30, 2013 11:33
( )

Samuel new
Will Inter have three or four men in the line of defense today against Juventus? Gazzetta della Sport and Corriere dello Sport have agreed; It all depends on Walter Samuel. If Stramaccioni estimates that Samuel are ready to play 90 minutes against Juventus, Inter will have three central defenders in Ranocchia, Samuel and Chivu. If not, Inter will use four defenders with Zanetti, Ranocchia, Chivu and Periera. Samuel new
Kommer Inter spela med en tre- elle fyrbackslinje? Gazzetta della Sport och Corriere dello Sport är överens; allt beror på Walter Samuel. Om Andrea Stramaccioni uppskattar att Samuel är redo för 90 minuters spel mot Juventus, så kommer Inter att starta med en trebackslinje med Ranocchia, Samuel och Chivu. Om inte så kommer man istället använda en fyrbackslinje med Zanetti, Ranocchia, Chivu och Pereira.

Editorial Staff
By Editorial Staff