Gargano will stay with Inter. Agreement with Napoli is doneGargano stannar med Inter. Överenskomelse med Napoli är klar

April 30, 2013 16:46
( )

gargano1010
Fcinternews.it reports today that Walter Gargano will stay with Inter. An agreement have been reached today between Inter and Napoli concerning Gargano’s buy out-option. Although relations between Inter and Napoli are not in it’s best form after Hugo Campagnaro refused to renew with Napoli and chose Inter instread, reports claims that the original price for Gargano, 5,2 million euros has been reduced to 4 million euros. Either way, Walter Gargano can be considered an Inter-player.gargano1010
Fcinternews.it rapporterar idag att Inter och Napoli har kommit överens om att Walter Gargano kommer att stanna i Inter. Uruguyanens utköpsklausul var bestämd till 5,2 miljoner euro, men det verkar nu som om Inter och Napoli kommit överens om att Gargano kommer att gå till Inter för 4 miljoner euro istället. Detta trots de skadade relationerna mellan klubbarna efter att Hugo Campagnaro vägrat förlänga med Napoli och valde Inter istället. Oavsett hur det slutar, kan man räkna Gargano som en Inter-spelare.

Editorial Staff
By Editorial Staff