Kovacic: “Get better soon Zanetti!”Kovacic: “Kom snart tillbaka Zanetti!”

April 30, 2013 21:27
( )

kovacic

Mateo Kovacic was interviewed by Inter Channel, about himself and also about Javier Zanetti. Here is the interview that was published on inter.it:

Mateo, how is the Italian going?
“Good, i’m getting better”

Only a few months at Inter and the fans are already loving you: do you want to tell them anything?
“To all our fans I want to say thank you, i’m very happy to be here. I am sorry that we are not performing well at the moment, but i think that we can do better in the last remaing matches and also in seasons to come.”

The team is in a difficult situation. How do you feel, are you at 100% or is there more to see from you?
“Yea, we haven’t been doing well lately, we have to win the upcoming four matches because the season is not yet over. We can do better and i hope we will.”

Even you?
“Of course, every player can always do better (smiles)”

Who is Javier Zanetti to you? Do you have a message for him?
“First of all he is a great person, second of all he is a great captain, i am very happy to know him and sad about the injury. But i know that he will get better and be back in a while. I it’s a heavy injury, buti hope he will be back soon. We are waiting for him!”

 

Source: fcinternews.it, inter.itkovacic

Mateo Kovacic berättar om sig själv för Inter Channel, och talar också om kapten Zanetti. Här är intervju som publicerats på inter.it:

Mateo, hur går det med italienskan?
“Bra, jag blir bättre och bättre”

Bara ett par månader i Inter och fansen älskar dig redan: vill du hälsa dem något?
“Till alla fans vill jag ge ett stort tack, jag är mycket glad över att vara här. Jag beklagar att det inte går bra för oss just nu, men jag tror att vi kan göra bra ifrån oss i de matcher som är kvar och i kommande säsonger”

Laget befinner sig i en svår situation. Hur känner du dig, är du på topp eller kan du göra ännu bättre ifrån dig än vad vi har sett hittills?
“Ja, vi har inte gjort det bra i de senaste matchena, de nästkommande fyra måste vi vinna för säsongen är inte slut ännu. Vi kan bättre och jag hoppas att vi kommer att göra det.”

Kan även du bli bättre?
“Självklart, alla spelare kan bli bättre (ler)”

Vem är Javier Zanetti för dig? Har du något meddelande till honom?
“Först och främst så är Javier en stor person, för det andra så är han en fantastisk kapten, jag är oerhört glad att ha fått lära känna honom och ledsen över det som hänt honom. Men jag vet att han snart kommer att må bättre och komma tillbaka till oss om ett antal månader. Jag vet att det är en svår skada, men jag hoppas att han kommer tillbaka snart. Vi väntar på honom!”

 

Källa: fcinternews.it, inter.it

Editorial Staff
By Editorial Staff