Tuttosport – Zanetti has chosen his heirTuttosport – Zanetti har valt sin arvinge

April 30, 2013 17:20
( )

Montoya

Tuttosport report that Javier Zanetti’s serious injury has prompted Inter to start thinking of life after the teams talismanic skipper. According to the Turin-based newspaper Inter are showing an increased interest for Gino Peruzzi who has been rumoured to join Inter for quite some time and who Zanetti himself has had nothing but appreciative words for. However, the names that are being discussed the most by the Inter-management remain FC Barcelona’s Martin Montoya as well as Sebastian Jung and Van der Wiel.Montoya

Tuttosport rapporterar att Javier Zanettis allvarliga skada gjort att Inters ledning på allvar börjat fundera på att hitta en ersättare till den oersättbara Javier Zanetti. Enligt Tuttosport är Inter intresserade av Gino Peruzzi som under en längre period ryktats vara på väg till Inter och som Zanetti själv uttryckt sig väldigt positivt om. Däremot är det namn som mest kopplats ihop med Inter ingen mindre än Barcelonas Martin Montoya som tillsammans med Sebastian Jung och Van der Wiel är de namn som Inter ledningen visat mest intresse i.

Nima Tavallaey Roodsari
By Nima Tavallaey Roodsari