New idea for Bardi; ParmaNya planer för Bardi; Parma

May 31, 2013 00:12
( )

bardi
Tuttomercatoweb.it reports today about the Inter goalie Francesco Bardi, who had a splendid season in Serie B with Novara and Inter are looking for options for the youngster for next season. One of the plans would be to keep him in Inter and mix between Bardi and Handanovic, or send Bardi on loan to Sampdoria.
But now, it seems to be a concrete interest from Parma to bring in Bardi on loan for the next season.bardi
Tuttomercatoweb.it rapporterar idag om Inters målvaktstalang Francesco Bardi som haft en strålande säsong i Serie B med Novara och nu letar Inter nya alternativ för Bardi. En plan är att behålla honom i klubben och varva mellan Bardi och Handanovic, eller skicka iväg honom på lån till Sampdoria.
Dock rapporteras det nu att Parma visat intresse för Bardi och kan tänkas låna målvakten för nästa säsong.

Editorial Staff
By Editorial Staff