Inter U-15 team are Italian championsInters U-15 lag Italienska mästare

June 29, 2013 19:44
( )

inter logo allmän logga 650

 

Inters Giovanissimi Nazionali(U-15) were crowned Italian Champions today after beating Roma on penalties. The game finished 1-1 after full time and Inters goal was scored by the great talent Taufer. This is the second year in a row this team win their championship and the team is coached by the former Inter player Benoit Cauet who was in the Uefa Cup winning team 1998.inter logo allmän logga 650

Inters Giovanissimi Nazionali(U-15) lag blev idag italienska mästare efter att ha besegrat Roma på straffar. Matchen slutade 1-1 efter full tid och Inters mål gjordes av stortalangen Taufer. Det här är andra året i rad den här truppen blir italienska mästare och laget är tränat av den före detta Interspelaren Benoit Cauet som bland annat vann Uefacupen med Inter 1998.

Editorial Staff
By Editorial Staff