La Gazzetta: Kovacic from the first minute against CataniaGazzettan: Kovacic från start mot Catania

August 29, 2013 17:14
( )

kovacic1010
Gazzetta della Sport speculates concerning Inter’s line-up today before the game against Catania this Sunday. The pink magazine believes that Walter Mazzarri will mobilize his troops as he did in the game against Genoa; a system of 3-5-1-1 with Palacio up top. But with one minor change. Ricky Alvarez still behind Palacio, but instead of Kuzmanovic, Mateo Kovacic will play from the first minute. kovacic1010
Gazzetta della Sport spekulerar idag i Inter troliga uppställning inför matchen mot Catania på söndag. Den rosa tidningen tror att Walter Mazzarri kommer att mobilisera sina trupper på samma sätt som mot Genoa; 3-5-1-1 med Ricky Alvarez bakom Rodrigo Palacio. Men med en liten förändring. Istället för Kuzmanovic på mittfältet kommer Mateo Kovacic att starta.

Editorial Staff
By Editorial Staff