La Gazzetta: Obi and Samuel back with the groupLa Gazzetta: Obi och Samuel tillbaka i träning

August 29, 2013 18:42
( )

obi
Gazzetta della Sport reports today that Walter Mazzarri and his technicians held a hard three hour workout today where Joel Obi and Walter Samuel was back training with the group. Joel Obi is fully recovered at this point, meanwhile Samuel needs a couple of sessions to be back in form. However, both players will be available against Juventus. obi
Gazzetta della Sport rapporterar idag att Walter Mazzarri och hans tränarstab höll en hård träning i hela tre timmar med laget idag. På planen kunde man se att Joel Obi och Walter Samuel var tillbaka och tränade med laget fullt ut. Joel Obi är spelklar redan mot Catania medan Samuel behöver ett par träningssessioner för att hitta tillbaka till sitt vanliga jag. Båda spelarna kommer vara spelklar inför matchen mot Juventus.

Editorial Staff
By Editorial Staff