OFFICIAL: Schelotto to SassuoloOFFICIELLT: Schelotto till Sassuolo

August 29, 2013 17:17
( )

schelotto07

F.C. Internazionale communicates on their official website that Ezequiel Schelotto leaves the club to join Sassuolo on a loan with the option to buy half the player. Everyone at Inter and SempreInter.com wish Schelotto all the best in the new club and we’d like to thank him once more for the goal that keeps Inter undefeated against Milan for four games in a row.

 schelotto07

F.C. Internazionale meddelar på sin officiella hemsida att de Ezequiel Schelotto lämnar klubben för att ansluta till Sassuolo på lån med köpoption på halva spelaren. Hela Inter och SempreInter.com önskar Schelotto lycka till i den nya klubben. Vi passar återigen på att tacka för målet som gör att Inter är obesegrade mot Milan fyra matcher i sträck:

Editorial Staff
By Editorial Staff