Mandorlini: “Sooner or later, I want to coach Inter”Mandorlini: “Förr eller senare vill jag träna Inter”

August 31, 2013 11:59
( )

Andrea-Mandorlini
Andrea Mandorlini, headcoach of Hellas Verona spoke today in interview with Corriere dello Sport, ahead of Verona’s game against Roma this weekend. Along the line, Mandorlini spoke about the club where he spent the majority of his football career in the 80’s. Inter.

“I’ve followed the examples of Trapattoni and Bagnoli. I won the scudetto as a player with Trapattoni and I’m inspired by his philosophy in football. I’ve always been able to fulfill my dreams, bieng a footballer, playing in Serie A, wear Inter’s jersey and win the Scudetto with Inter. Sooner or later, I’m going to want to coach Inter aswell.”Andrea-Mandorlini
Andrea Mandorlini, huvudtränare i Hellas Verona uttalade sig idag i en intervju med Corriere dello Sport inför Hellas Veronas kommande match emot Roma. Mandorlini hann dock med att prata lite grann om klubben som han spenderade majoriteten av sin spelarkarriär i. Inter.

“Jag följer de exempel som Trapattoni lärde mig i Inter. Jag vann Scudetton som spelare med honom i Inter och jag är inspirerad av hans taktiska filosofier. Jag har alltid lyckats fullfölja mina drömmar; bli fotbollsspelare, spela i Serie A, bära Inters tröja, vinna ligan med Inter. Förr eller senare kommer jag också vilja träna Inter.”

Editorial Staff
By Editorial Staff