Pedulla: “Contacts between Inter and Fernando. Kucka…”Pedulla: “Kontakt mellan Inter och Fernando. Kucka…”

August 31, 2013 11:46
( )

Kucka 650
Alfredo Pedulla spoke to SportItalia today about Inter’s situation on the midfield. The mercato-expert reveals that Inter are in contact with Fernando and Porto and a deal could be made by the end of the window, in the final hours. Inter are also interested in Genoa’s Slovakian midfielder Juraj Kucka and could also become something like a last minute shot. Kucka 650
Alfredo Pedulla uttalade sig idag till SportItalia och pratade om Inters situation på mittfältet. Pedulla avslöjar att Inter är i kontakt med Fernando och Porto och en affär skulle kunna styras upp under de sista timmarna av transferfönstret. Inter sägs också vara intresserade av Genoa’s slovakiske mittfältare Juraj Kucka som också kan bli en måltavla de sista dagarna av transferfönstret.

Editorial Staff
By Editorial Staff