The switch between Kuzmanovic and Nocerino finds a problemBytet mellan Kuzmanovic och Nocerino stötter på problem

August 31, 2013 11:35
( )

Nocerino
Alfredo Pedulla reports from SportItalia today that the switch between Zdravko Kuzmanovic from Inter and Antonio Nocerino from AC Milan is getting tougher, even though it all seemed close a couple of days back. Pedulla gives ut the reason for the problem and the delay here today. Milan’s manager Allegri does not want Kuzmanovic for his squad, but it’s not impossible that Adriano Galliani will go ahead with the deal anyway.Nocerino
Alfredo Pedulla rapporterar idag via SportItalia att bytet mellan Inters Zdravko Kuzmanovic och Milans Antonio Nocerino har stött på problem, trots att det såg ut att bli klart tidigare i veckan. Pedulla avslöjar idag att anledningen till att affären stannat av är att Milans tränare Allegri inte alls är intresserad av Kuzmanovic och skulle inte ha användning för honom i sin trupp. Affären kan dock fortfarande bli av, då Galliani tar beslutet.

Editorial Staff
By Editorial Staff