Mudingayi plays from start with the primaveraMudingayi spelar från start med primaveran

September 28, 2013 16:48
( )

mudingayi

 

Inter’s primavera team is playing against Udinese right now in a game where the two teams have 0-0 at halftime. The positive for Inter is that Gaby Mudingayi is starting for the primavera team to get playing time before his comeback. The Belgian who has been away a longer time after the injury he suffered from last season, is on his way back. And just like Diego Milito he begins with playing a primavera game.

Inter’s starting eleven against Udinese: Ivusic; Paramatti, Donkor, Yao, Dalla Riva; Tassi, Mudingayi, Knudsen; Camara, Colombi, Capellomudingayi

Inters primavera spelar just nu mot Udinese i en match där det efter en halvlek står 0-0. Det positiva för Inter är att Gaby Mudingayi startar för primaveralaget får att få speltid inför sin comeback. Belgaren som varit borta en längre tid på grund av den allvarliga skada han drog på sig förra säsongen är på väg tillbaka och påbörjar precis som Diego Milito sin väg med primaveran.

Inters startelva mot Udinese: Ivusic; Paramatti, Donkor, Yao, Dalla Riva; Tassi, Mudingayi, Knudsen; Camara, Colombi, Capello

Editorial Staff
By Editorial Staff