Daniele De Rossi: “Inter & Napoli? Two difficult matches”Daniele De Rossi: “Inter & Napoli? Två mycket svåra matcher”

September 30, 2013 16:12
( )

De Rossi

Daniele De Rossi was interviewed after the game against Bologna that his Roma won with 5-0: “We have only played six games and there’s a lot left to the end. We have taken many more points against teams that we’ve suffered against in previous seasons and many teams will lose against during the season. Inter & Napoli? It will be two very hard and important games, we want to come back to Europe and we’ll surely succeed in doing so.”De Rossi

Daniele De Rossi intervjuades efter matchen mot Bologna som hans Roma vann med 5-0: “Vi har bara spelat sex matcher och det är långt kvar till slutet. Men vi har tagit många fler poäng mot lag som vi tidigare lidit mot och som många lag inte kommer vinna mot under säsongen. Inter & Napoli? Det kommer vara två väldigt svåra och viktiga matcher, vi vill tillbaka till Europa, något vi säkerligen kommer lyckas med.”

Editorial Staff
By Editorial Staff