Cambiasso: “Icardi can be one of the best players in Europe”Cambiasso: “Icardi kan bli en av de bästa spelarna i Europa”

December 31, 2013 18:00
( )

icardi

Esteban Cambiasso was interviewed by Olé where he was asked to comment on the latest turbulence regarding Mauro Icardi’s private life.

“I think that what happens outside of football should be discussed in other forums. Mauro is a young player with an enormous potential. I think that if he focuses on developing and improving every day then he will be one of the best players in Europe.”icardi

Esteban Cambiasso intervjuades av Olé där han svarade på en fråga gällande den senaste tidens skriverier om Mauro Icardis privatliv.

“Jag tycker att det som sker utanför fotbollen ska diskuteras i andra forum. Mauro är en ung spelare med en enorm potential. Jag tror att om han fokuserar på att fortsätta att utvecklas och bli bättre varje dag så kan han bli en av de bästa spelarna i Europa.”

Nima Tavallaey Roodsari
By Nima Tavallaey Roodsari