The opponents: First session for Lazio with new coach Edy RejaMotståndarna Lazio: Första passet med nya tränaren Reja

December 31, 2013 02:19
( )

reja

 

Lazio could have a calmer week before the game against Inter. The capital club has changed their coach from Petkovic to Edy Reja and it is hard to value if this means that the situation is calm our chaotic, just as always when a new coach arrives. On Monday the team went through their first session after the vacations with the new coach Edy Reja and we will keep you updated on the injuries and other information about Lazio as the week continues.reja

Läget i Lazio inför matchen mot Inter är turbulent. Eller kanske är det lugnare än någonsin? Precis som alltid när ett tränarbyte görs är det svårt att sia om det kommer bli bättre direkt eller om det kommer ta sin tid. I  måndags gjorde laget sin första träning efter semestern med den nya tränaren Edy Reja och vi kommer uppdatera er under veckan om skadeläget i Lazios trupp tills måndagens match mot Inter.

Editorial Staff
By Editorial Staff