Tuttosport – Chievo lead the race to sign AndreolliTuttosport – Chievo leder jakten på Andreolli

December 31, 2013 18:30
( )

andreolli

Tuttosport reports on their homepage that Marco Andreolli could be on his way back to Chievo after only 6 months at Inter.

The central defender, who left the Verona club last June on a free transfer when his contract expired, could make a return back to Chievo but the club will receive stiff competition in the hunt for the 27-year olds signature from their city rivals Hellas Verona as well as Sassuolo.andreolli

Tuttosport rapporterar på sin hemsida att Marco Andreolli kan vara på väg tillbaka till Chievo efter bara 6 månader i Inter.

Mittbacken, som lämnade Verona-klubben i juni på fri transfer efter att hans kontrakt gått ut, kan redan under januari fönstret återvända till Chievo men klubben kommer att få tuff konkurrens av stadsrivalen Hellas Verona samt Sassuolo i jakten på 27-åringens signatur.

Nima Tavallaey Roodsari
By Nima Tavallaey Roodsari