Krismöte Moratti-Ranieri inbokat imorgon bitti: “Ranieri får gå”Meeting Moratti-Ranieri tomorrow morning: “Ranieri will be sacked”

Krismöte Moratti-Ranieri inbokat imorgon bitti: “Ranieri får gå”Meeting Moratti-Ranieri tomorrow morning: “Ranieri will be sacked”-->
<!--:sv-->Krismöte Moratti-Ranieri inbokat imorgon bitti: “Ranieri får gå”<!--:--><!--:en-->Meeting Moratti-Ranieri tomorrow morning: “Ranieri will be sacked”<!--:-->
February 27, 2012 00:47
( )

Efter ytterligare en förlust där Inter i stora stunder blev utspelat av Napoli på San Paolo så verkar Inters klubbledning med president Massimo Moratti i spetsen fått nog av förlusterna, oförmågan att göra mål samt det dåliga försvarsspelet. Enligt en källa med mycket god insyn i Inter’s styrelserum som SempreInter.com varit i kontakt med nu ikväll, så har president Moratti kallat till ett extrainsatt krismöte med Claudio Ranieri imorgon bitti (dvs måndag den 27:e Februari) där han kommer att försöka komma överens med tränaren från Rom om villkoren för att upplösa kontraktet som Inter har med Ranieri: “Hela klubbledningen verkar ha tröttnat på Ranieri som själv vägrar att avgå utan han vill sitta kvar. Därför har Moratti bokat in ett extrainsatt möte med Ranieri imorgon bitti där allting nu pekar åt att Ranieri kommer få lämna sin post och det mesta lutar åt att Luis Figo tar över tillsammans med någon annan, antagligen Giuseppe Baresi, eftersom Figo saknar tränarlicensen att få träna ett lag på egen hand, allting kommer att avgöras imorgon bitti på det här mötet, men allt pekar på att Ranieri kommer att få lämna” uppger källan.

Det verkar som att vi har ytterligare än händelserik dag att se fram emot imorgon bitti, självklart kommer vi på SempreInter.com att hårdbevaka allt som händer, 24/7. I med och motgång, alltid Inter.

After suffering another defeat, where Inter where outplayed by Napoli away at Stadio San Paolo, the clubs management, led by President Massimo Moratti, seem to have had enough of all the defeats suffered, the inability to score goals as well as the abysmal performances defensively. According to a source who is very close to the Inter boardmembers that SempreInter.com has been in contact with earlier this evening, Inter supremo Massimo Moratti has called for an emergency meeting with Claudio Ranieri to be held tomorrow morning (27th February) where he will try to come to an agreement with the Rome-born tactician regarding the details surrounding the termination of Ranieri’s contract: “The entire board seem to have had enough of Ranieri, who himself refuses to step down. This is why President Moratti has called for an extra meeting with Ranieri to be held tomorrow morning where everything seems to point to the direction that Ranieri will be sacked and that he will be replaced by Luis Figo together with someone else, probably current assistant manager Giuseppe Baresi, since Luis Figo lacks the relevant licences to manage a team on his own. Everything will be decided tomorrow morning at this meeting, but everything seems to indicate that Ranieri may have to leave” the source concludes.

It seems that tomorrow will be quite an eventful day in the Inter camp, naturally we at SempreInter.com will monitor everything that happens, 24/7.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter