Adani: “En total ombyggnad till nästa år”

Adani: “En total ombyggnad till nästa år”-->
February 28, 2012 15:29
( )

Inter’s före detta mittback, Daniele Adani, intervjuades av Tuttomercatoweb om hur han ser på Inter’s kris och det var ingen muntra kommentarer den gode Adani uttryckte: “Inters kris verkar inte ha något slut, jag ser inte många möjligheter till att nå 3:e platsen, vi talar om ett utarmat lag som saknar motivation helt och hållet. Just idag är Champions League inget annat än en hägring, ett lag som Inter kan ta igen de 9 poängen som skiljer i dagsläget till 3:e platsen men endast om man är i form och är motiverad. Det här Inter bör istället vara försiktig så att man inte missar Europa League, då man för tillfället även står utanför den turneringen. Nu har detta skett, men från nästa år måste det till en total ombyggnad, det finns ingen poäng med att fortsätta så här” fastslår Adani. 

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter