Gazzettan: “Det kan bli Milano-derby om De Jongs underskrift!”

Gazzettan: “Det kan bli Milano-derby om De Jongs underskrift!”-->
<!--:sv-->Gazzettan: “Det kan bli Milano-derby om De Jongs underskrift!”<!--:-->
March 10, 2012 12:58
( )

Nigel De Jong, den holländske defensiva mittfältaren från Manchester City är ett av de namnen som det talats mycket högt om inför Inters sommarmercato. Emellertid rapporterar Gazzetta della Sport att Inter kan komma att utmanas om De Jong av inga mindre än AC Milan.

Den 27 år gamle De Jongs kontrakt går ut 2013 och han kommer med största sannolikhet inte att förnya. Det är högst troligt att De Jong lämnar i sommar då han har svårt att få speltid och står en bra bit ner i Roberto Mancinis mittfältsheirarki. I landslaget är De Jong partner med Milans Mark Van Bommel på mittfältet och hans agent är ingen mindre än Kia Joorabchian, alltså samma agent som lagkamraten Carlos Tevez. Om detta är en fördel eller en nackdel för AC Milan återstår att se…

Fortsättning följer, som alltid… 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter